Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
5x favorieten in juni
5x favorieten in juni

5x favorieten in juni


Op het moment dat deze blog online komt zijn we alweer over de helft van 2020. Gaat het jaar voor jullie gevoel ook zo snel? Ik vind van wel. Tijd dus om even terug te kijken op mijn 5 favoriete momenten van de afgelopen juni maand!

1. Week in Grunn

In één van de eerste weken van juni heb ik een lange week doorgebracht bij mijn vriend in Groningen. Even thuis werken in een andere omgeving om daarna de avond door te brengen met degene van wie ik houd en die me aan het lachen maakt. Want serieus, ik heb nog nooit zoveel gelachen gedurende een week. Een perfecte week die voor herhaling vatbaar is!

2. Klusser-de-klus

Oké, misschien heb ik niet echt geklust, maar ik heb wel mijn woonkamer een beetje gepimpt met een nieuw tv-meubel. Nee, die werd niet helemaal in elkaar gezet bij me thuis afgeleverd. Ik moest het zelf nog in elkaar zetten en tot mijn verbazing ging dat supersnel. En dat terwijl het moeilijker was dan het in elkaar zetten van een IKEA meubel. Helemaal trots op mezelf en dus zeker een van de favoriete momenten van juni!

5x-favorieten-in-juni-blogs-tot-op-zekere-hoogte-2.jpg
3. Middagje self-care

Omdat de kappers alweer een tijdje open waren, heb ik, net als waarschijnlijk iedereen, ook wat aan self-care gedaan. Het was weer hoog tijd om mijn haar te laten knippen en de uitgroei te laten bijwerken. Hè, verf jij je haar? Ja, maar alleen high-lights om te voorkomen dat de witte haren in mijn scheiding te zien zijn #wenaderende30. In ieder geval genoot ik na afloop van de afspraak weer van mijn luchtige, zomerse coupe!

4. Weekendje Friesland

Het laatste weekend van juni, vorig weekend dus, was ik weer even een weekendje bij mijn ouders in Friesland. Zo’n weekend behoort altijd tot een van mijn favoriete momenten. Wat ik geniet ik altijd van die weekenden. Fijn bijpraten met mijn ouders, mijn schoonzusje en neefje weer even zien en mijn lichaam weer voorzien van frisse, Friese zuurstof. Heerlijk!

5x-favorieten-in-juni-blogs-tot-op-zekere-hoogte-1.jpg
5. Autootje wisselen

Sinds 2010 heb ik mijn rijbewijs en sinds 2017 heb ik mijn eigen autootje en tja, wanneer je een auto hebt, moet deze soms voor een grote beurt. Nu was dat weer zover en moest er het een en ander vervangen worden. Gelukkig heb ik een heel handige vader en dus liet ik mijn geliefde Twingootje achter in Friesland toen ik daar vorig weekend was. Gelukkig hoefde ik maandags niet met de trein terug naar Utrecht, maar kon ik de auto van mijn vader meenemen for the time being. Wat een genot die auto. Eindelijk weer eens rijden in een auto met automaat, cruise control en meer vermogen! Het mooiste is nog hoe de mensen op de snelweg kijken als ik voorbij rijd. Klein meisje in een mooie, stoere Amerikaanse auto. Ik kan daar echt van genieten 😉 Wat waren jullie favoriete momenten in juni?

Tot slot nog even een huishoudelijke mededeling. Deze blog staat nu natuurlijk niet op maandag online zoals normaal, maar op donderdag. Toch kunnen jullie voor aanstaande maandag weer gewoon een blog verwachten! Een kleine sneakpeak: eind juni was het een half jaar geleden dat ik begon met deze blog. De blog van maandag zal dan ook gaan over het ontstaan van ‘Tot Op Zekere Hoogte’. Ik zal vertellen waarom ik deze blog ben begonnen en met welk doel. Tot maandag!!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *