Daar gaan we dan!
Daar gaan we dan!

Daar gaan we dan!


Daar gaan we dan, het eerste bericht op mijn eigen blog over mijn leven met Niet Aangeboren Hersenletsel, kortweg NAH. Jullie zijn natuurlijk benieuwd waarom ik met deze blog begonnen ben, terwijl er al zoveel blogs zijn die gaan over leven met NAH. Nou, ik ben hier mee begonnen omdat het me van toegevoegde waarde lijkt om jullie, lotgenoot of niet, te laten zien dat je ook met NAH een prachtig mooi leven kunt hebben. Natuurlijk zijn er de tegenslagen, de stapjes terug, maar daarnaast zie en beleef ik nog steeds zoveel mooie dingen. Dingen die ik misschien zonder NAH niet had meegemaakt. Willen jullie meer weten over ‘het waarom’? Neem dan een kijkje op de ‘Over mij’ pagina!

Doel

Jullie een inkijkje geven in mijn leven met NAH, dat is mijn doel. Wel wil ik alvast meegeven het volgende meegeven. Natuurlijk zullen mijn blogs vooral gaan over de struggles die ik tegenkom in het leven en die te maken hebben met mijn hersenletsel. Ik plaats meteen een grote MAAR. In alle blogs zullen ook de positieve en de luchtigere aspecten naar voren komen. Ik vind namelijk dat het leven nog super veel te bieden heeft ook al heb je je beperkingen door NAH!

Frequentie

Elke week probeer ik voorlopig 1 blog per week te plaatsen, afhankelijk natuurlijk van de vermoeidheid die zo ongeveer onvermijdelijk is wanneer je te maken hebt met hersenletsel. Deze blogs zullen op de maandag verschijnen, zodat ik de hele voorgaande week mee kan nemen. Wordt dat elke keer een heel verhaal, dan ga ik nadenken over het plaatsen van 2 blogs per week. Natuurlijk is het zover nog niet. We zullen zien hoe het gaat. Ik ben benieuwd en ik heb er zin in. Let’s get started!

Liefs, Ruurdtje

P.S. De eerste blog zal gaan over hoe ik aan mijn hersenletsel gekomen ben!

Daar-gaan-we-dan-love-your-life

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *