Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
5x favoriete genietmomentjes in mei
5x favoriete genietmomentjes in mei

5x favoriete genietmomentjes in mei


Het is weer tijd om de mei maand te evalueren. Deze keer doe ik dat door mijn favoriete genietmomentjes met jullie te delen. Ready, steady, go!!

5x-favoriete-genietmomentjes-in-mei-blogs-tot-op-zekere-hoogte
1. De ommetjes blijven favoriete genietmomentjes

Zoals jullie weten, maak ik zo vaak mogelijk een ommetje met mijn bovenbuuf. Maar soms maak ik er ook eentje all by myself. Als ik bijvoorbeeld echt even in mijn eentje mijn hoofd leeg wil maken. Vaak zoek ik dan even een andere route, die ik later dan weer met mijn bovenbuuf kan maken. Het brengt me, zeker op de zonnige en warme dagen naar de mooiste plekjes in de omgeving! Hoe maken jullie je hoofd leeg?

2. Het NPO bleek een Medische Expertise

Vorige week schreef ik al over het NPO, het Neuropsychologische Onderzoek, dat uiteindelijk een medische expertise bleek te zijn. Vond ik dat een favoriet genietmomentje? Ja, in zekere zin wel. Waarom dan? Nou, omdat ik me daarna echt heel erg opgelucht voelde. Het voelen van die opluchting beschouw ik echt als een genietmomentje. Daarnaast hoef ik me nu pas later druk te maken over het NPO.

5x-favoriete-genietmomentjes-in-mei-blogs-tot-op-zekere-hoogte
3. Zonnige, warme meimaand

De afgelopen weken heb ik echt genoten van het lekkere weer, waarbij ik voor het eerst in deze coronatijd weer met een studievriendin heb afgesproken. We hebben lekker bijgekletst onder het genot van een wijntje en natuurlijk op 1,5 meter afstand. Ook heb ik samen met mijn bovenbuuf een aantal ommetjes afgesloten met een chillsessie aan het water. Heerlijk!

4. Finally: examen gehaald

Al maandenlang was ik bezig het Google Ads Search examen te halen voor mijn werk. Waarom het zolang duurde? Het probleem lag in ieder geval niet bij de theorie. Dat was prima te doen, maar het examen zelf was helaas wel een echte struggle. Vooral de tijdsdruk die bij het examen kwam kijken, was een echt probleem. 50 vragen in 75 minuten, echt te kort voor iemand met NAH. De verwerkingstijd en ook de reactietijd zijn door mijn NAH veel langer. Dit betekent dat er tijdens het maken van het examen steeds al een dikke minuut voorbij was voordat ik de vraag en de antwoorden had gelezen en begrepen. Maar eind mei, oké 1 juno, heb ik het dan eindelijk toch gehaald! Ik was best trots op mezelf, want een examen maken na mijn ongeluk gaat niet meer hetzelfde als voorheen.

5x-favoriete-genietmomentjes-in-mei-blogs-tot-op-zekere-hoogte
5. Jacuzzi chillings

Dit favoriete geniet momentje had misschien op plaats 1 moeten staan, maar dat geldt misschien voor alle beschreven favorieten. Een weekendje bij mijn ouders is misschien nog wel chiller geworden dan voorheen, zeker bij mooi weer. Waarom? Ze hebben een jacuzzi aangeschaft en natuurlijk hebben mijn vriend en ik daar dankbaar gebruik van gemaakt! No offense heit en mem, ook zonder de jacuzzi komen we nog graag bij jullie hoor 😀

Wat waren jullie favoriete genietmomentjes van de laatste weken?


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.