Tot Op Zekere Hoogte
Over mij

Over mij


Over Tot Op Zekere Hoogte

Tot Op Zekere Hoogte is een persoonlijke blog over mijn leven met Niet Aangeboren Hersenletsel, kortweg NAH. Je vindt op deze pagina om de week berichten, artikelen of hoe je ze ook wilt noemen. Artikelen over hoe ik om ga met NAH en tegen welke dingen ik dagelijks aan loop. Geloof me, dat zijn er nog al wat. Op deze pagina lees je hoe ik hierin balans probeer te vinden en te houden. Daarnaast schrijf ik ook graag over wat luchtigere dingen die ik mee maak. Je zult dus ook artikelen tegenkomen die maar een klein beetje met NAH te maken hebben en meer focussen op dagelijkse dingen die iedereen meemaakt. Ik probeer om de week een nieuw artikel te plaatsen, afhankelijk van de mentale moeheid. Kijk daar ga ik al. In ieder geval alvast veel leesplezier!

Over Ruurdtje

Ik ben Ruurdtje, 29 jaar en geboren en getogen in Friesland.

Al zolang ik me kan herinneren houd ik van schrijven. Van de dagboeken die ik bij hield toen ik jong was tot de website artikelen die ik optimaliseer of schrijf voor mijn werk. De eerste keer dat ik echt begon met schrijven, afgezien dus van dat dagboek, was na mijn ongeluk waaraan ik hersenletsel overhield. Sinds die tijd, ook in het kader van revalidatie destijds, schreef ik dagelijks in bulletpoints op hoe mijn dag was. Beginnend bij de negatieve punten en altijd eindigend met een positief punt. Een punt waar ik trots op was of een droom of doel wat ik bereikt had. Alles stond en staat in het teken van dingen van me afschrijven als het gaat om mijn beperking, NAH.

Waarom dan deze blog?

Alle aspecten met betrekking tot mijn NAH wil ik niet meer voor mezelf houden. Ik wil ze graag met jullie delen of je nu lotgenoot bent of niet. Dit omdat ik denk dat de dingen die ik beleef voor lotgenoten herkenbaar zijn en misschien kunnen helpen op een positieve manier. Daarnaast denk ik dat het ook nuttig kan zijn voor mensen die niet bekend zijn met NAH of juist voor mensen die in hun naaste omgeving te maken hebben met iemand die NAH heeft. In mijn geval bijvoorbeeld, zie je aan de buitenkant niet dat ik hersenletsel heb. Dit maakt het voor sommige mensen heel moeilijk om te begrijpen. Soms ook voor mijn eigen familie of vrienden. Daarom wil ik jullie door middel van deze blog een inkijkje geven in mijn leven met Niet Aangeboren Hersenletsel. Een leven dat net zo mooi kan zijn als een leven zonder NAH!

Liefs, Ruurdtje

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *