5x Februari Favorieten
5x Februari Favorieten

5x Februari Favorieten


Deze week deel ik mijn 5 Februari Favorieten met jullie, want wat gaat de tijd ontzettend snel. Het is alweer maart! Tijd om de balans op te maken dus, want ik kwam erachter dat ik te weinig geniet van de kleine genietmomenten in het leven. Dus: wat waren mijn geluksmomentjes in februari?

1. Werk: van oud naar nieuw contract

Het klinkt gek, maar toch was het absolute hoogtepunt deze maand wel de contractverlenging. 28 februari liep mijn eerste (halfjaar) contract af en morgen, dinsdag 3 maart, begin ik met mijn nieuwe (jaar)contract! Na alle struggles van de afgelopen jaren wat betreft werken, ben ik hier echt zo blij mee. Dus ik kan niet anders dan dit de nummer 1 favoriet maken van mijn 5 februari favorieten!

Vakantie-sweden-flag-5-x-februari-favorieten-blogs-tot-op-zekere-hoogte
2. Vakantie staat gepland!!

De eerste vakantie samen met mijn vriend staat gepland: Zweden it is! Sorry dat de vakantie op nummer 2 komt schat ;-). Het is alweer een tijd geleden dat ik naar Zweden ben geweest (wintersport 2011). Ik heb er zo ongelooflijk veel zin om dit land weer te verkennen en hoe kan dat beter dan met de boyfriend, die er nog nooit is geweest!

3. Februari relaxt begonnen

De maand februari ben ik ontzettend relaxed begonnen. Op 31 januari was ik bij de housewarming van een vriendin en zij zou 2 februari met haar vriend naar de sauna, maar daar was iets tussengekomen aan zijn kant. Ze had de reservering nog niet geannuleerd, dus besloten we samen te gaan. Iets wat we trouwens wel vaker samen doen. Het was meteen weer een mooie kans om bij te praten, want we hadden elkaar alweer een paar maanden niet gezien. Het was dan ook een dag waar ik ontzettend van heb genoten!

Entree-Ouwehands-dierenpark-5-x-februari-favorieten-blogs-tot-op-zekere-hoogte
4. Ouwehands Dierenpark & China Light Festival

Met een aantal studievriendinnen gaan we elk jaar in ieder geval 3 keer in het jaar een dagje/avondje uit. We geven elkaar voor elkaars verjaardag leuke uitjes die we met z’n 3en kunnen doen. Zo zijn we al eens een dagje naar Haarlem geweest, hebben we ons als team ‘Power Puff Girls ontzettend vermaakt bij Prison Island en zijn we naar een concert geweest. Afgelopen zaterdag 29 februari stond het eerste (verjaardags)uitje van 2020 gepland: naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen inclusief het China Lights Festival. ’s Middags die kant op en de hele dag beestjes gekeken. Met zo nu en dan een regenbuitje, was het al met al toch nog een redelijk droog dagje. Toen we alle dieren hadden bekeken, hebben we ons bommetje vol gegeten in een restaurant in het park en aan het begin van de avond begon het China Lights Festival. Dat begon zelfs al in het restaurant met 2 meiden die op 2 trommels sloegen en een heuse draak die door het restaurant liep. Toen het echt donker werd, zijn we naar buiten gegaan om de lichtjes route te lopen. Deze route liep door het hele park en zo nu en dan zag je nog een tijger of olifant rondlopen in z’n verblijf. We kwamen er ook achter dat we overdag toch een paar dieren hadden gemist (de leeuwen en de pinguïns), maar al met al was het zeker een geslaagde dag!

5. Sportief: zwemmen en vliegen!

Gelukkig heb ik ook in februari kunnen sporten. Sowieso staat elke maandagochtend zwemmen op de agenda. Dit doe ik samen met een vriendin (ja iemand van team Power Puff Girls ;-)) wat ik volgens mij ook al eens eerder in een blog benoemd heb. Ook weer een lekkere combinatie, gezond bezig zijn en tussendoor lekker kletsen over van alles en nog wat. Heerlijk.

Sleeping-panda-5-x-februari-favorieten-blogs-tot-op-zekere-hoogte.jpg

Daarnaast ben ik deze maand, 12 februari, ook weer eens naar City Skydive geweest om te tunnelen (indoor skydiven). Deze keer geoefend in de discipline van mijn vriend. Ik was er dan ook samen met hem heen (en met een gezamenlijke vriend) en we werden gecoacht door weer een andere gezamenlijke vriend. Volg je het nog? In ieder geval, weer veel geleerd en heb mezelf voorgenomen om het binnenkort weer te doen. De tijd tussen de vorige keer en deze keer was toch te lang.

Dat waren alweer mijn 5 februari favorieten! Februari was dus echt een maand met veel positieve energie, al waren er natuurlijk minder positieve punten, maar goed. Al met al heb ik echt genoten van deze maand, en ondanks de wat mindere punten, zijn die geluksmomentjes het meeste waard!

Wat waren jullie geluksmomenten van afgelopen maand? Hoe groot of klein ze ook waren, hopelijk hebben ze voor positieve energie gezorgd. Energie die je kunt meenemen in deze maand!


Array

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *