5x favoriet in oktober
5x favoriet in oktober

5x favoriet in oktober


Het is hoog tijd voor een nieuwe 5x favoriet! Deze week neem ik jullie mee in mijn 5 favorieten van de maand oktober.

1. Groningen

Zo, de maand oktober is voorbij en ik ben nu een maand inwoner van Groningen. Ik moet zeggen tot nu toe bevalt het goed om weer in het noorden te zijn en ik heb Utrecht stad nog niet echt gemist. Uiteraard met uitzondering van mijn vriendinnen. Anyway ik vond wel dat deze favoriet tussen de 5x favoriet van oktober hoorde.

5x-favoriet-in-oktober-blogs-tot-op-zekere-hoogte.jpg
2. Talking about friends

Over vriendinnen gesproken, half oktober ben ik met 2 van hen een weekendje naar Texel geweest. We hebben een heerlijk weekend gehad en van alles gedaan in maar 2 dagen. No fun was had..;) In één van de dagboek blogs lees je meer over onder andere dit weekendje Texel.

3. Nog meer friends

Nog iets leuks. Behalve de vriendinnen waarmee ik naar Texel ben geweest, kwam er ook nog een andere studievriendin bij me langs in het hoge noorden. Onder het genot van een heerlijke lunch hebben we een middag lang lekker bijgekletst. Voor herhaling vatbaar!

4. Start of something new

Vorige week schreef ik al over de nieuwe contracten die ik had afgesloten met 2 bedrijven. Bij de een startte ik deze week, maar voor de andere ben ik een week geleden al begonnen. Serieus, het is zo heerlijk om weer bezig te zijn met werk. Ook al doe ik het nu rustiger aan en met minder uren in de week, de gretigheid wordt er in ieder geval niet minder om! En niet onbelangrijk, ik kan weer wat structuur en doelen inpassen in mijn dagelijkse routine. Love it!

5x-favoriet-in-oktober-blogs-tot-op-zekere-hoogte.jpg
5. De cirkel is rond

Begin oktober, op zaterdag 3 oktober ging ik voor het eerst na mijn ongeluk naar een lotgenotengroep. Ondanks de nodige corona maatregelen kon deze bijeenkomst gelukkig toch doorgaan en op een, voor mij, bijzondere plek: het revalidatiecentrum in Beetsterzwaag. Het centrum waar ik zelf, op de kop af 7 jaar geleden, ook heb gerevalideerd. 2 uur lang heb ik met een aantal lotgenoten ervaringen en tips uitgewisseld en er gebeurde iets wat ik niet had verwacht. Ik vond het fijn om met hen te delen waar ik tegenaan liep en ik hoefde niets uit te leggen. Stuk voor stuk begrepen ze mijn struggles meteen. Dus zodra het allemaal weer kan qua coronings, ga ik meer van deze bijeenkomsten bijwonen. Het voelt nu namelijk alsof die cirkel na 7 jaar rond is.

Wat waren jullie favoriete momenten in oktober?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *