Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
Nieuwe dingen: tijd om te vertellen!
Nieuwe dingen: tijd om te vertellen!

Nieuwe dingen: tijd om te vertellen!


De vorige blog sloot ik er al mee af. Er komen/kwamen nieuwe dingen op mijn pad. Ook in mijn laatste Instagram story had ik het erover. Wat het is? Hier komt ie..

Eindelijk kan ik het met zekerheid zeggen, ik heb een nieuwe baan! Wat zeg ik, eigenlijk heb ik er 2! Nu denk je misschien is dat niet teveel van het goede? Dat zal ik uitleggen.

Baan nummer 1

Voor beide banen heb ik een 0-uren contract afgesloten. Ideaal voor mij, maar er zitten natuurlijk een aantal uur per week aan vast. Bij baan nummer 1 is dat, zoals het nu staat, de eerste maand wat meer dan de maanden daarna. Hoeveel weet ik nog niet, maar in eerste instantie is dat de teksten in hun website goed neerzetten en daarna onderhouden. Daar komen ook de social media berichten bij die op de website geplaatst moeten worden. Het is een bedrijf dat ik goed ken, dus ik heb er super veel zin in om daar mee te beginnen.

Baan nummer 2

Baan nummer 2 is weer iets andere koek. Ook hier heb ik een 0-uren contract afgesloten in eerste instantie voor 3 maanden. In deze functie van copywriter ga ik aan de slag met advertising copywriting. Ja, ik hoor je denken, weer de commerciële kant op. Klopt, maar het is wel een ander soort copywriting waar ik nog niet echt mee bezig ben geweest. Ik ben heel benieuwd hoe die variant van copywriting me bevalt. We gaan het zien!

En het mooiste..

Bij beide banen kan ik bezig zijn met mijn passie: schrijven. Het mooiste daarbij is dat het allemaal vanuit huis kan en ik mijn eigen tijd kan indelen! Zo kan ik gaan werken wanneer ik daar de energie voor heb en dat is voor mij heel wat waard. Dat zorgt er namelijk voor dat het werk (waarschijnlijk) makkelijker is om voor langere tijd vol te houden. In ieder geval ben ik er zeker van dat ik bij beide banen weer het nodige ga leren en vooral daar heb ik zin in. Let’s go!

Nieuwe-dingen-tijd-om-te-vertellen-blogs-tot-op-zekere-hoogte-2

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *