2022: Een frisse start!
2022: Een frisse start!

2022: Een frisse start!


We zijn alweer bijna halverwege januari 2022 en het is hier even stil geweest. Maar ik ben er weer en ik ben vol goede moed het nieuwe jaar begonnen. Daarnaast heb ik allemaal nieuwe ideeën en dingen die ik graag wil en ga doen buiten werk en de blog. Een frisse start!

Allereerst hoop ik dat het nieuwe jaar ook voor jullie fris en energiek is begonnen. Voor zover dat kan met NAH natuurlijk ;-). Mij heeft het goed gedaan om de laatste maand van 2021 even niet te bloggen. Er kwam zo wat ruimte vrij in mijn hoofd, zodat ik het dit jaar weer over nieuwe onderwerpen kan hebben. Ook kwam het even goed uit, omdat ik in december buiten de feestdagen ook nog een paar verjaardagen had binnen de familie.

In ieder geval, 2022 is begonnen en ik ben er klaar voor! Zoals gezegd heb ik wat nieuwe ideeën en een aantal dingen die ik dit jaar wil gaan doen. Een paar wil ik alvast met jullie delen en nee, het zijn geen goede voornemens (daar doe ik niet aan ;)).

Ideeën voor de blog

Zo heb ik allereerst wat ideeën voor de blog. Een van de dingen die ik als eerste ga aanpakken is een nieuwe lay-out voor de hele pagina. Nu ik voor mijn werk o.a. bezig ben met het opzetten van nieuwe website pagina’s, stoor ik me echt aan het ontwerp van deze site. Daar gaat dus zo snel mogelijk verandering in komen en ik heb al wat mooie ontwerpen gezien. Zo hoop ik dat de Tot Op Zekere Hoogte-site wat mooier en overzichtelijker wordt. Dat maakt bijvoorbeeld dat alle verschillende blogs makkelijker per onderwerp op te zoeken zijn. Wordt aan gewerkt dus!

Daarnaast ben ik van plan pas te gaan bloggen als ik een goed onderwerp heb wat aansluit bij NAH en de struggles daarbij. Of als ik zelf de energie heb om te bloggen en ik ook daadwerkelijk iets te vertellen heb. Dus jullie input is altijd welkom!

Dat alles betekent ook dat het kan voorkomen dat er niet om de week een blog online staat. Tuurlijk, ik probeer het wel, maar ik wil nu alleen nog schrijfsels online gooien die passen bij wat ik in gedachten had toen ik de blog begon. Meer blogs schrijven met tips & tricks, handigheidjes enzovoorts. Een echte frisse start dus!

Een frisse start in 2022 betekent voor mij ook meer balans tussen mijn werk en ontspanning. Oké, misschien toch een goed voornemen, haha. Maar als ik geen onderwerp heb voor een blog, dan struggle ik steeds om wat te bedenken. Dat kost me veel energie. Je begrijpt, dat komt mijn balans niet ten goede ;-).

Dat zijn de korte termijn ideeën voor de blog tot nu toe. Maar ik heb ook nieuwe doelen voor dit jaar op persoonlijk vlak. Dingen die ik wil doen!

brain-and-socials-balance-tot-op-zekere-hoogte

Persoonlijke doelen voor 2022

Zoals jullie weten zit ik al een tijdje in team wandelen en vogelen. Het vogelen zet ik lekker door zoals het nu gaat, maar bij het wandelen heb ik een ander doel voor ogen. Ik hoop dat ik dit jaar in staat ben om wat langere wandeltochten te maken. Nu zijn het vaak wandelingen van 5-12 km, maar ik wil naar tochten van 15-30 km toe werken. Waarom? Nou, ik zou bijvoorbeeld graag een keer wat etappes van het Pieterpad lopen. Maar first things first, meer kilometers maken.

Daarnaast hoop ik dat we snel weer met een groepje bij elkaar mogen zitten, zodat Wilma en ik er weer kunnen zijn voor onze NAH-lotgenoten met onze lotgenotengroep speciaal voor 18-40 jarigen. Dat is namelijk nog zoiets waar ik veel energie van krijg.

En tot slot hoop ik dat ik dit jaar weer vele mooie herinneringen mag maken samen met mijn vriend, familie en vrienden!

Voor de volgende blogs

Voor de volgende blogs dus een vraag aan jou. Wat zien je graag terug in de blog? Aan welke tips en tricks of handigheidjes heb je behoefte? Welke vragen heb je over NAH, of waar loop je tegenaan? Je kunt jouw idee mailen via het contactformulier en dan ga ik je vraag/onderwerp behandelen in de blog! Tot snel =D


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *