Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
Dagboek: hoogtepunten na de verhuizing
Dagboek: hoogtepunten na de verhuizing

Dagboek: hoogtepunten na de verhuizing


Tijd om te praten over de eerste hoogtepunten die ik na de verhuizing beleefd heb. Afgelopen weekend (10-11 oktober) heb ik eindelijk weer lekker kunnen ontspannen, ook al was ik nog best wel moe. En ook van dit weekend moet ik weer een paar dagen herstellen, but it was so worth it!

powerpuffgirls-dagboek-hoogtepunten-na-de-verhuizing-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Power Puff Girls @ de Slufter, Texel
Texel

Wat heb ik dan dit weekend gedaan? Het stond al een hele tijd op de planning, ja vorig jaar al, maar dit weekend was het dan echt zover. Een weekendje Texel met de maiden, met de Power Puff Girls! Man, wat zijn we lekker uitgewaaid op het strand, de Slufter en wat hebben we lekker gegeten en bijgekletst. De moeheid bij thuiskomst helemaal waard!

Lotgenoten bijeenkomst

Zaterdag 3 oktober mocht ik bij een lotgenoten bijeenkomst zijn in het revalidatiecentrum in Beetsterzwaag. Het revalidatiecentrum waar ik zelf heb gerevalideerd nu 7 jaar geleden. Tot op dat moment heb ik er nooit echt behoefte aan gehad, maar de laatste maanden had ik het gevoel dat ik iets terug wilde doen. De eerste stap: ervaringen uitwisselen en mede lotgenoten helpen met tips en tricks waar ik kon. Ik kijk terug op een hele fijne middag, ook al was het op sommige momenten best wel confronterend. In ieder geval heb ik me nu aangemeld bij de patiëntenvereniging hersenletsel.nl in de hoop dat ik uiteindelijk mijn steentje kan bijdragen als ambassadeur.

gear-dagboek-hoogtepunten-na-de-verhuizing-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Jumpies

Ik neem het nog even mee in deze blog. Gisteren heb ik na mijn reserve van begin september weer een paar lekkere sprongetjes gemaakt, thanks to AREA47 rigging! 2 hop-en-popjes vanaf 4000 ft (ongeveer 1,2 km hoogte). Heerlijk om weer even te springen, ook al ging dat paracentrum per vandaag dicht voor tenminste 4 weken wegens de corona maatregelen. Hopelijk kunnen we snel weer!

Leuke dingen in het vooruitzicht

Tot slot kan ik binnenkort beginnen met iets heel leuks, weer een nieuwe uitdaging. Maar om nog niks te jinxen, vertel ik dat wanneer alles rond is! To be continued…


2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *