Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
Dagboek: de eerste week werk
Dagboek: de eerste week werk

Dagboek: de eerste week werk


Deze week vertel ik jullie meer over de eerste week werk. Hoe ging dat, kwam ik meteen allemaal obstakels tegen of was ik aan het einde van een dag helemaal kapot? Lees verder en je komt erachter.

Vorige week was het zover. Waar de maandag begon met een rustig dagje wat puntjes op de i zetten voor het mij zo bekende bedrijf Rinsma Scania, begon ik op dinsdag met mijn andere job.

Ready?…Go!

Op dinsdag heb ik niet al te veel teksten geschreven, zeg maar geen. Ja, vooral notities gemaakt, want eerste dag zat meteen vol met 2 videocalls. Oh nee, digitaal overleg, mijn vriend walgt van het woord videocalls, sorry handsome ;-p. Anyway overleg dus, vrij logisch in mijn optiek, want ja hoe moet je anders goed starten bij een nieuwe baan? Het eerste Zoom telefoontje was met de leidinggevende. Ben heel veel wijzer geworden van dat gesprek en ik wist meteen waar ik aan toe was. Zo kon ik direct een planning maken voor de rest van de week. Heerlijk.

Het overleg daarna was met de eerste klant. In principe hoefde ik me alleen maar even voor te stellen en kon ik uit het overleg stappen wanneer ik wilde. Wanneer ik te moe zou worden bijvoorbeeld. Super dat dat mogelijk was, niet gedaan natuurlijk. Niet uit koppigheid though, maar gewoon omdat ik het ontzettend interessant vond en ik later in de week met hun teksten bezig zou gaan. Dan vind ik het toch altijd handig om wat meer side info te hebben.

Moe of toch niet?

Na die dinsdagochtend was ik toch wel weer erg moe. Dus de volgende dag het werk weer opgepakt. En tot nu toe gaat het echt heerlijk en eerlijk gezegd is het ook goed vol te houden. Tuurlijk, de moeheid is er en die zal er ook altijd blijven. Toch heb ik het gevoel dat de situatie waar ik nu in zit, max 10-12 uurtjes werken, de ideale combi is. Voor zover je dat na 1,5 week kunt zeggen natuurlijk.

Rustige werkplek

Van de week, eigenlijk gister, heb ik samen met mijn vriend een thuiswerk plekje ingericht. Vandaar daar dus voor het eerst gewerkt in plaats van aan de eettafel en met een fatsoenlijke bureaustoel. Wel zo fijn voor mijn herstellende wervel, een herstel wat trouwens super goed gaat. Mijn week is in ieder geval heel goed begonnen! Mood: very happy en daar wil ik zo lang mogelijk van genieten.

dagboek-de-eerste-week-werk-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Mijn nieuwe werkplekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *