Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
5x favorieten in juli
5x favorieten in juli

5x favorieten in juli


Het is alweer augustus. Tijd voor een nieuwe 5x favorieten in juli! Daarnaast zal ik ook even een update geven over de uitslag van mijn NPO van 22 juli 2020. Be prepared!

1. Vakantie
5x-favoriet-in-juli-sitfly-blogs-tot-op-zekere-hoogte
2 seconden sitfly – camera credits de boyfriend

Tsja, met stip op 1 was toch wel mijn vakantie. Alhoewel onze vakantie naar Zweden niet doorging, hebben we ons 1,5e week goed vermaakt op Texel! We troffen het met het weer, waardoor we een paar keer op het strand konden chillen en we sprongetjes konden maken. Parachutesprongetjes welteverstaan. In mijn geval waren dat er 12 verspreidt over de hele week. Hoeveel het er voor mijn vriend waren? Geen idee.

2. Lunch met vriendinnen

In het begin van mijn vakantie had ik ook eindelijk weer eens tijd om met vriendinnen af te spreken. We hebben lekker bijgeklets tijdens een lunch bij mij thuis. Top om ze weer te zien, dat had ik wel gemist door de coronatijd.

3. Verjaardag van mijn neefje

Op nummer 3 de verjaardag van mijn neefje. Het lieve, kleine monstertje werd alweer 2 jaar. Gaat zo snel! Van mijn vriend en mij kreeg hij een mooie grote Scania vrachtauto geladen met hout en wat was ie er blij mee. Een genot om te zien!

4. Neuropsychologisch Onderzoek Amsterdam

Niet per se één van mijn favoriete onderdelen, maar het is toch iets wat gebeurd is in juli zoals ik jullie al vertelde in een vorige blog. Vorige week (week 31) kreeg ik al de rapportage en het was eigenlijk dezelfde uitslag als het onderzoek van 5 jaar geleden. Taalfuncties: top! Gelukkig maar, want dat is toch wat ik het liefste doe, zowel in mijn vrije tijd als op het werk. Het onderdeel waar ik niet zo best op scoorde, en ja dat is een understatement om maar even te benadrukken dat het met mijn taal wel goed zit, waren mijn cognitieve functies. Natuurlijk wist ik dat al, maar toch wel confronterend dat dat in de laatste 5 jaar niet veranderd is. Waarschijnlijk heeft dat ook te maken met de ‘second hit’ die ik heb gehad 3 jaar geleden in de vorm van een heftige epileptische aanval. Toch had ik gehoopt dat die cognitieve functies als verwerkings- en reactietijd, een beetje beter waren geworden. Helaas pindakaas, niets aan te doen en doorrrrr..

5. …?…

De 5e en laatste favoriet moet ik jullie helaas schuldig blijven. In de afgelopen maand is er verder niet veel meer gebeurd dan de 4 dingen die hierboven staan. Misschien heb ik na de maand augustus meer te vertellen. Wordt vervolgd dus! Hoe was jullie juli maand?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *