NAH & een hittegolf
NAH & een hittegolf

NAH & een hittegolf


Terwijl ik dit schrijf zitten we al een aantal dagen in temperaturen van minimaal 30 graden. Ik wil niet zeuren, ik vind de zomer heerlijk, maar deze hittegolf en NAH vergt meer van me dan anders.

Dit weekend ben ik dus ook mijn mini-studiootje uit gevlucht en ben ik naar mijn ouders in het noorden van het land gegaan. Scheelde toch weer een paar graden en zo nu en dan een fris briesje. Precies wat ik nodig heb, want die warmte is zo anders dan de warmte in de stad. Dat laatste is namelijk bijna niet te doen. Zeker niet als je NAH hebt.

Ik weet niet in hoeverre jullie last hebben van de hittegolf met jullie NAH, maar ik merk dat ik nog meer moe ben dan anders. Dat ik last heb van nog een extra laag vermoeidheid als het ware. Een laag bovenop de normale mentale vermoeidheid van mijn hersenletsel en de fysieke vermoeidheid die ik heb vanwege het coronavirus (een restverschijnsel). Het houdt niet op, niet vanzelf zullen we maar zeggen. Een oplossing? Behalve een zwembadje kan ik niet echt iets bedenken.

Over de kook?

Nog een laatste ding om een verdere zeurblog te voorkomen. Hebben jullie ook het gevoel dat met die warmte je hersenen zo ongeveer gekookt worden, dat wat je ook probeert niet echt lijkt te lukken en dat je dingen makkelijker vergeet? Bij mij lijkt het net alsof ik geen enkele hersencel meer over heb, dat alles zo ongeveer uitgeschakeld is en ik op de automatische piloot dingen doe. Zelf het schrijven van deze blog kost me moeite, terwijl ik normaal gesproken vol energie aan het schrijven ben en ook een goed onderwerp heb om over te schrijven. Ik heb het gevoel dat het daar deze week aan schort. Mijn excuses, haha. Volgende week komt er vast en zeker een betere blog 😉

Hoe dealen jullie de laatste dagen met de hittegolf en hoe komen jullie de komende warme dagen door? Ik ben echt op zoek naar tips!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *