Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
Dagboek: een fijne week!
Dagboek: een fijne week!

Dagboek: een fijne week!


Afgelopen week had ik best wel een fijne week. Heel veel gedaan, maar niet té veel. Benieuwd naar mijn week? Lees dan gauw verder!

Maar voordat ik uitgebreid mijn week ga bespreken, heb ik eerst een update voor jullie naar aanleiding van wanneer de blog online komt. Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben, komt de blog de laatste maanden pas later in de week online. Dat klopt en dat heeft te maken met dat ik op maandags niet meer vrij ben. Op de maandag werk ik nu en dan heb ik ’s middags geen energie meer om een blog te schrijven. Daarom wil ik jullie nu laten weten dat het moment wanneer de blog online komt nu de woensdag zal zijn. Dat past iets beter in mijn werkschema 😉

Zo dan nu de rest van de week!

Woensdag

Woensdag was een drukke maar wel heel leuke dag! ’s Ochtends moest ik eerst voor controle voor mijn rug. De röntgenfoto was erg goed, er was niets veranderd aan de wervel en ik hoef niet meer op controle te komen! Mijn lichaam was heel goed in herstellen. Tenminste, dat zeiden de geleerden, nou dat zal dat wel zo zijn. In ieder geval heb ik dat gevierd! Hoe?

koffie-to-go-dagboek-een-fijne-week-blogs-tot-op-zekere-hoogte

Ik had na mijn ziekenhuisbezoek afgesproken met een middelbare schoolvriendin die ik al veeeeeel te lang niet had gezien. Samen hebben we een rondje door Grunn city gelopen en op de Grote Markt een patatje gehaald en daarna een koffie-to-go. De locals dus flink gesupport, haha. Het was erg leuk om haar weer te zien en te spreken. Het voelde alsof we elkaar kortgeleden nog gezien hadden, terwijl het al pakweg 3-5 jaar geleden was. Kortom, een zeer geslaagde dag!

Het weekend

Omdat ik de dagen na woensdag moest werken, heb ik daar ook verder weinig over te melden. Hoe anders was dat in het weekend. Dit weekend ben ik langs geweest bij mijn familie in Friesland. Heerlijk bijgekletst, een rondje gewandeld met mijn moeder en mijn lieve neefje en nichtje weer gezien. Daarnaast was er ook nog eens schaatsen op tv. Dus het mag gerust een topweekend genoemd worden, ondanks de ingestelde avondklok!

Maandag

Maandag was een werkdag, maar wel eentje met een lichtpuntje. Ik kon mijn nieuwe contract tekenen! Ik mag nog een halfjaar werken bij dit bedrijf, dus tot de zomer ben ik lekker onder de pannen. Heerlijk gevoel dat mijn werkgever dat vertrouwen in me heeft. Dat is helaas wel eens anders geweest, maar goed. Dat was toen en dit is nu. We gaan er weer voor!

winter-in-grunn-dagboek-een-fijne-week-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Dinsdag

Het was weer een werkdagje, een erg productief werkdagje gelukkig. Alleen was ik daarna wel echt moe. Dus na de lunch lekker naar buiten gegaan en een wandelingetje gemaakt in de buurt. Hier en daar lagen nog wat sneeuwrestjes en het was lekker zonnig. Genieten! Ook nog lekker een koffie-to-go gehaald bij een bakkerij hier vlakbij. Heuuurlijk en een prima afsluiting van een fijne week!

Hoe was jullie week? Hebben jullie ook genoten van de zonnige (en winterse) momentjes?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *