Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
5x favorieten in april
5x favorieten in april

5x favorieten in april


De nieuwe maand is alweer begonnen, tijd om terug te kijken op de vorige, april. Lijken alle dagen of weken nu op elkaar of ligt dat aan mij? Anyway, ik heb toch geprobeerd om een aantal favorieten in mijn april maand op een rijtje te zetten.

1. De 30 nadert

April begon voor mij met mijn verjaardag. Ik werd 28 jaar, het begin van het einde, de 30, komt weer een jaar dichterbij. Gelukkig was ik deze verjaardag niet alleen, ook al wilde ik hem eigenlijk helemaal niet vieren vanwege energie besparing. Toch werd het een leuke dag mede door het mooie weer en natuurlijk mijn ouders, want ik zat nog bij hen in thuisquarantaine omdat ik ziek was. Al met al een rustige verjaardag en kon ik optimaal genieten van de Friese natuur, precies wat mijn NAH hoofd fijn vindt!

2. Rijbewijs verlenging

In de vorige blog had ik het al over mijn epilepsie in combinatie met het rijbewijs. Half april had ik een CBR-keuring en de week erna kon ik mijn rijbewijs weer aanvragen. Deze zou namelijk 30 april verlopen en mijn autootje wil ik toch graag blijven gebruiken! Eind april kon ik het bewijsje weer ophalen en kan ik weer 3 jaar lekker karren!

3. Mini projectjes

Op mijn verjaardag heb ik van mijn broer, schoonzusje en neefje een kistje met basilicum- en tomatenzaadjes gekregen. Een eigen mini-moestuintje dus! Afgelopen weekend, en ik weet het toen was het al de maand mei, heb ik ze geplant. Daarnaast had ook mijn vriend een plantentasje met bloemenzaadjes aan me gegeven. Deze heb ik 2 weken terug geplant en die komen nu op. Ben benieuwd hoe alles eruit ziet over een paar weken!

4. Ommetjes

Zoals al in eerdere blogs geschreven, probeer ik elke dag een ommetje te maken met mijn bovenbuuf om onze conditie en vooral onze longinhoud weer op peil te krijgen. Nu dat een paar weken gedaan te hebben, merk ik echt dat het helpt. Ook al wandelen we maar kleine stukjes, die we elke dag een beetje proberen uit te breiden, helpen de ommetjes. Ik voel me steeds een beetje beter, alleen is de fysieke vermoeidheid (de mentale ook trouwens door werken) nog steeds erg aanwezig. Toch mag dat de pret niet drukken!

5. Werk

Over werk gesproken, de laatste week van april, vorige week dus, heb ik voor het eerst weer mijn volledige aantal uren gewerkt. 16 uur, 4 uurtjes per ochtend. Natuurlijk, ik was echt op aan het einde van de week, maar het ging beter dan verwacht. Het kan alleen maar beter worden, dus op naar de komende weken!

Hoe was de april maand voor jullie en wat waren jullie favorieten in april?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *