Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
Dagboek: verlengde lockdown, wandelen en kou
Dagboek: verlengde lockdown, wandelen en kou

Dagboek: verlengde lockdown, wandelen en kou


De coronings houdt ons nog steeds in z’n greep, waardoor de lockdown verlengd is. Tsja, het is wat het is. Gelukkig zijn er nog genoeg dingen die we wél kunnen doen!

Zo heb ik de afgelopen week/dagen buiten het werk ook weer genoeg dingen gedaan. Dingen waar ik echt blij van werd en nog steeds blij van wordt.

Wandelen

Vorige week had ik het er al over: wandelen. Want dat is iets wat zeker nog kan, ondanks de lockdown en zolang we niet met z’n allen naar dezelfde plek gaan ;-). In ieder geval is wandelen nu het beste medicijn voor mij en mijn rug. En dus heb ik na de wandeltocht van vorige week in het Lauwersmeer gebied, besloten een goed stel wandelschoenen te kopen. Vandaag heb ik ze voor het echie uitgeprobeerd en ze lopen zo lekker! De tocht was iets korter dan vorige week (een kleine 9 km), maar deze keer hebben we echt goed doorgelopen. Dat is ook wat waard!

Deze keer ging de wandeltocht door de Gasterse Duinen. Wat een mooi gebied is dat zeg! Heb genoten van de mooie luchten met regenbogen, de buizerds, een boomklever en een hunebed. Zeker voor herhaling vatbaar!

dagboek-verlengde-lockdown-wandelen-en-kou-tot-op-zekere-hoogte
Kou

Het lijkt alsof het nu pas echt wat winterser wordt. And I like it! Ik houd van dit seizoen, met de lage mist die over de weilanden hangt. Ik kan daar zo van genieten. Wat mij betreft mag het alleen nog wel wat vriezen, zodat we weer eens op natuurijs kunnen schaatsen. In de hoop dat de artsen volgende week zeggen dat ik dat weer mag met mijn rug. Fingers crossed!

En verder..

Ook heb ik voor volgende week, buiten werk en mijn doktersafspraak, al wat leuks gepland. Eindelijk ga ik weer afspreken met een middelbare school vriendin van me. Excited!

Hebben jullie nog leuke plannen deze week?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *