Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
5x favorieten in augustus
5x favorieten in augustus

5x favorieten in augustus


Inmiddels zitten we alweer in de 2e week van september. Hoogste tijd voor de 5 favorieten van augustus!

1. Tante!!

Qua favorieten in augustus staat met stip op nummer 1 dat ik in augustus voor de tweede keer tante ben geworden. Deze keer ben ik tante geworden van een nichtje en ik heb haar al mogen bewonderen in Friesland. Super leuk weer en ben zo benieuwd wat voor een karakter ze gaat ontwikkelen de komende tijd. Heerlijk.

2. Chillings met vrienden

In augustus kon ik al mijn resterende vrije dagen opnemen, wat betekende dat ik niet meer aan het werk hoefde. Voordeel daarvan is dat ik eindelijk weer de tijd en energie had om met vriendinnen af te spreken, uiteraard met 1,5 meter afstand. En echt wat had ik hier een behoefte aan zeg. Heb er dan ook echt van genoten!

3. Texel

Met meer tijd, had ik ook meer tijd om naar Texel te gaan om een paar parachutesprongetjes te maken. Dit is dan ook gebeurd, voor zover dat kon in verband met het weer enzo. Texel is echt mijn happy place en zeker als je er bent met degenen van wie je het meest houdt. Ik word altijd zo blij als ik daar ben.

Jumpie op Texel (cameracredits: the boyfriend)
4. De verjaardag van..

Begin augustus was mijn vader jarig en door corona kon dat niet erg uitbundig gevierd worden. Niet dat dat anders wel gebeurt, totaal niet. We zijn er als gezin te nuchter voor denk ik. Anyway, het was in ieder geval een leuke dag bij mijn ouders en de rest van het gezin (broertje, schoonzusje, neefje en met uiteraard mijn vriend). Het voordeel was dat we met z’n allen buiten konden zitten vanwege het mooie weer. Goed voor de social distance dus, haha.

5. Actief!

Voor het eerst sinds corona ben ik weer gaan zwemmen met een vriendinnetje van me. Voor de intelligente lockdown gingen we elke maandagochtend baantjes zwemmen. Een paar weken geleden hebben we dit weer opgepakt. Het voelt erg goed om dit weer eens per week te doen, zorgt weer voor extra energie. Energie die ik de komende weken hard nodig ga hebben, want er staat veel op de planning, zoals verhuizen.

Hoe is jullie maand augustus verlopen?


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *