Dagboek: 5x favorieten in Februari
Dagboek: 5x favorieten in Februari

Dagboek: 5x favorieten in Februari


Inmiddels zijn we weer aanbeland in de maand maart. De maand waarin de meteorologische lente begint, mijn favoriete seizoen. Maar toch wil ik eerst nog even terugblikken op februari, waarin er nog veel leuke dingen gebeurd zijn..

1. Koning Winter!!

Allereerst kwam Koning Winter nog even goed om de hoek kijken in februari en daar hebben de meeste mensen in Nederland volgens mij volop van genoten. Inclusief ikzelf! Lekker geschaatst op het Tjeukemeer met mijn moeder en genoten van een paar fijne winterse wandelingen. Sowieso met stip op 1 in mijn favorieten van februari!

2. Wandelingen

In februari heb ik weer een aantal super gezellige en mooie wandelingen mogen maken, waaronder een grote wandeling met mijn moeder. Ook in maart staan er weer wat wandelingen gepland 😀

Dagboek-favorieten-van-februari-blogs-tot-op-zekere-hoogte-overleven-met-nah-1
Dagboek-favorieten-van-februari-blogs-tot-op-zekere-hoogte-overleven-met-nah-2
3. Nederlandse Natuur

Nu ik zoveel wandel, ben ik veel vaker in de natuur te vinden. En oh mensen, wat geniet ik elke keer weer van de mooie natuur in ons land. Ook al kom ik een paar dagen lang alleen maar in een stukje bos vlakbij ons huis, elke keer ontdek en/of zie ik weer wat anders. Het verveelt nooit!

4. Favoriet recept

In februari heb ik ook veel gekookt en ik werd een beetje moe van steeds hetzelfde ontbijt. Daar heb ik deze maand iets op gevonden, ik vond een recept voor kwarkbollen. Het mooie: ze zijn in te vriezen, je kunt ze als ontbijt nemen, maar ook als tussendoortje! Ik neem ze bijvoorbeeld ook mee op mijn wandelingen, want ze zijn echt goed vullend.

5. In de lentezon op het balkon

Als laatste kon ik vorige week nog een keer optimaal genieten van het lentezonnetje en dan eens niet tijdens een wandeling. Eindelijk was het warm genoeg om lekker op het balkon te zitten met wat leesvoer. Heerlijk, op naar meer van zulke dagen!

Wat waren jullie favoriete momenten van februari?


2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *