Over leven met Niet Aangeboren Hersenletsel
Even wat anders deze keer..
Even wat anders deze keer..

Even wat anders deze keer..


Even wat anders.. de afgelopen 2 weken had ik vakantie en ik wilde die ook even optimaal benutten wat rust betreft. Daarom is ook deze blog wat later dan normaal en ook de blog zelf zal even wat anders en korter zijn dan normaal. Deze keer vertel ik jullie hoe mijn vakantie weken zijn verlopen. Hoe ging het bijvoorbeeld met het balans houden tussen actie en rust..

De eerste week van de vakantie begon lekker als ik eerlijk moet zijn. Het weekend had ik alle rust en ruimte om al wat dingen bij elkaar te zoeken voor onze vakantie. We zouden namelijk een klein weekje naar Denemarken gaan. Lekker parachutespringen en wat sightseeing tussendoor doen. Echt een heeerlijk vooruitzicht en voorafgaand heb ik goed uit kunnen rusten voordat we aan de roadtrip begonnen.

Week 1: Denemarken – Dropzone Denmark, Hvide Sande & Skive

Op dinsdagavond kwamen we aan op Dropzone Denmark, waar we zouden overnachten in het bunkhouse. We werden hartelijk verwelkomd. Mijn vriend was hier vorig jaar ook al eens geweest, maar dit was mijn eerste keer. Maar wat een top locatie! De eerste avond hebben we meteen een super leuke en gezellige avond gehad met de mensen daar. Niet echt rust dus na de reis, maar veel prikkels. Niet alleen prikkels vanwege het geluid en de moeheid na de reis, maar ook wat betreft communicatie. De hele week heb ik eigenlijk alleen maar Engels gesproken. Normaal gesproken geen probleem, maar ik merkte wel dat ik er een beetje in moest komen. Plus mijn verwerking ging nog iets minder snel dan normaal. Gelukkig had ik de dagen ervoor genoeg rust gehad, zodat ik deze avond vrij goed doorkwam!

De week vloog desalniettemin voorbij en voordat we het wisten was het alweer tijd voor de terugreis!

Dropzone-denmark-even-wat-anders-deze-keer-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Dropzone Denmark
Centrum-van-Skive-even-wat-anders-deze-keer-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Centrum van Skive

Week 2: Weer lekker thuis

De 2e week van mijn vakantie stond in het teken van tot rust komen, maar ik had onbewust toch best wel veel gepland. Een chique date met een vriendin hier in Grunn en een paar dagen later mijn nieuwe auto ophalen en eigenlijk had ik ook nog het plan om het laatste weekend van de vakantie nog naar Texel te gaan. Toch nog een drukke planning dus. Uiteindelijk loste alles zich vanzelf een beetje op. Ik kon mijn auto pas in het weekend ophalen, dus ik besloot om niet naar Texel te gaan. Anders had ik de auto deze week moeten ophalen, terwijl ik alweer aan het werk moest. Geen idee waar ik dan de tijd vandaan zou moeten halen!

Gelukkig kon ik voor en na de exclusieve “chique date” een paar daagjes rust pakken. Dus uiteindelijk heb ik me niet super moe gevoeld! De balans tussen actie en rust is achteraf gezien toch wel top geweest deze vakantie. Het ging veeel beter dan de afgelopen maanden. Nu deze lijn doortrekken tijdens mijn werkweken, hopelijk gaat dat me lukken. Fingers Crossed!!

Toch nog even een huishoudelijke mededeling!

Toch wil ik ook nog het een en ander mededelen aan jullie. 2 dingetjes! Zoals sommigen misschien weten, zit ik in het bestuur van de Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Regio Noord (Groningen, Drenthe & Friesland). Samen met een lotgenootje ben ik een nieuwe lotgenotengroep begonnen, speciaal voor 20- & 30 jarigen (20-40 jaar dus). Op 11 september a.s. hebben we onze eerste bijeenkomst. Willen jullie daarbij zijn, stuur me dan even een berichtje! Dit kan via het contactformulier of via een DM op de Instagram!

Puntje 2: Op 15 en 19 september a.s. wandel ik de Onbeperkte Elfstedentocht en haal ik geld op voor Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl. Daarom wil ik jullie vragen of jullie me willen helpen om het bedrag bijeen te wandelen dat ik mezelf als doel heb gesteld. Zodat wij als NAH’ers niet meer aan de zijlijn hoeven te staan bij o.a. grote evenementen. Want we zijn goed zoals we zijn!

Wil je nu precies weten waarom ik de Onbeperkte Elfstedentocht ga wandelen of wil je doneren? Dit is de link met alle info!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *