Dagboek: wandelen, afgeleid & winter
Dagboek: wandelen, afgeleid & winter

Dagboek: wandelen, afgeleid & winter


Van misty mornings naar echte winter. De afgelopen week (woensdag tot woensdag) had ik wat dingen gepland en was ik snel afgeleid. Benieuwd hoe de week er verder uit zag? Je leest het in de blog van deze week.

Woensdag

Woensdag was weer een wandeldag. Dit keer niet met wandelmaatjes, maar met mijn aller eigenste moeder! We hebben een kleine 10 km gewandeld door het natuurgebied bij Kardinge. Heerlijk bijgekletst en mooie vergezichten gezien. Wat hebben we toch een mooie natuur in Nederland. Hoe de nevel op deze dag tussen de bospaadjes hing, schitterend. Echt genoten!

Dagboek-wandelen-afgeleid-winter-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Dagboek-wandelen-woensdag-mistig-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Donderdag

Donderdag had ik echt een dipdag. Het werken ging niet lekker en ik kwam er niet uit met de te schrijven advertenties voor een paar klanten. Pff wat een baaldag. Thuiswerken gaat me normaal gesproken best wel goed af, maar ik was nu telkens afgeleid. Uiteindelijk alles even weggelegd en eind van de middag nog een uurtje kunnen werken. ’s Avonds nog even telefonisch bijgekletst met een studievriendin.

Vrijdag

Wat werk betreft had ik vrijdag echt een opleving. Ik haalde mijn deadlines en ik was echt lekker bezig met een zacht muziekje op de achtergrond. Ging echt met een voldaan gevoel het weekend in. Verder op deze dag niet al te veel gedaan. Nog een klein stukje gewandeld, gewoon om even mijn hoofd leeg te maken.

Zaterdag

Zaterdag ben ik naar Friesland gereden. Want ja, de weersvoorspellingen waren ernaar: winter is coming! En de sneeuw heb ik daarin liever niet, want het gaat mij natuurlijk om de vorst. Ik heb de pluim gezien en het gaat het goed vriezen, dus moesten mijn schaatsjes geslepen worden. Ook meteen die van mijn vriend maar meegenomen naar de slijptafel van mijn moeder. Verder bij hen nog even lekker geluncht en gedurende middag ben ik weer naar Grunn gereden. Mooi op tijd voordat de sneeuw zou gaan vallen.

Zondag

Die sneeuw kwam pas in de nacht van zaterdag op zondag en lang niet zoveel als er voorspeld was. Hier lag maar een heel dun laagje en meer dan de helft was ook gewoon weggewaaid. Maar, dacht ik, dat is alleen maar goed voor de ijsgroei! In de middag nog een klein winters wandelingetje gedaan met mijn vriend om daarna aan de chocomel met slagroom en minimarsmallows te gaan. Lovely!

Dagboek-wandelen-afgeleid-snowkiting-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Dagboek-wandelen-afgeleid-snowkiting-blogs-tot-op-zekere-hoogte
Maandag

Maandag weer aan het werk. Een drukke dag met wat nieuwe klanten. ’s Middags nog even een stukje door de wijk gelopen om wederom het werk uit mijn hoofd te halen en om wat boodschapjes te doen en eind van de middag mijn vriend geholpen tijdens zijn snow-kite avontuur!

Dinsdag

Dinsdag weer een paar uurtjes gewerkt, ’s middags even lekker gechillt omdat mijn avond vrij druk zou zijn met een bestuursvergadering voor de Patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Regio Noord. Tijd voor rust de komende dagen!

Het gaat de rest van de week alleen maar weer kouder worden. Dus hopelijk kunnen we eind deze week of in het weekend lekker schaatsen. Als schaatsmeisje vind ik dat echt een heerlijk vooruitzicht. Ga ervan genieten op wat voor manier dan ook lieve mensen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *